Lila Prap

1001 mese

Pagony, 2006

32 oldal , Kemény kötés

Lila Prap könyve nem mindennapi csemege, és elsősorban a gyerekek kíváncsiságára és kreativitására épít. "Milyen furcsa mese!" – gondolhatod, ha ezt a könyvet is úgy olvasod, ahogy más könyveket szoktál: az első oldaltól az utolsóig. De ezzel a könyvvel több dolgod lesz. Minden oldal alján két kérdés van, ami alapján eldöntheted, hogyan folytatódjék a mese: úgy, ahogy eddig ismerted, esetleg egész másképp? A történet csak rajtad múlik. Akárhányszor előveszed a könyvet, mindig új, mindig más mesét fogsz kapni.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1692 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Most a képek mesélnek!

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

MI LETT VOLNA, HA…?

Kislánykoromban volt egy kedvenc mesekönyvem. Nagyon régi volt, és rongyosra olvasták már a nálam idősebb rokongyerekek, mégsem tudtam ennél jobb mókát elképzelni. Ennek a könyvnek ugyanis az volt a különlegessége, hogy én dönthettem el, hogy mi legyen a vége! Úgy éreztem, hogy egy végtelen mesét tartok a kezemben, és imádtam, hogy legalább tízféle lehetséges végkimenetele lehet az eseményeknek. Akkor még csak emiatt a varázslatérzés miatt rajongtam annyira ezért a kötetért. Most már tudom, hogy az is nagy szerepet játszhatott ebben az érzésben, hogy a szerző a döntés szabadságát kínálta fel nekem, a nyolcévesnek... - olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások